UNGDOM (12-18 år)

Her er møtestedene for ungdom i Kirken i Eidskog! Se også Plan for trosopplæring i Eidskog for mer informasjon (se hovedfanen ”barn og unge”) Nærmere dato for de ulike aktivitetene blir slått opp på ” Hjem” her på hjemmesiden med informasjon og eventuell påmelding.

8.-10. KLASSE?  LEIR!

Tid: En eller flere helger i året.  Sted: Haraset leirsted.   Litt om leirarbeid: Bli med på en av Actas leirer.

9. KLASSE?  KONFIRMASJON!

Tid: Fra september til mai/juni Sted: I kirken(e) eller kirkestuen(e) Les mer om å være konfirmant på Livets gang/konfirmasjon.

15-18 ÅR?  UNGDOMSLEDER?! Alle som er konfirmert kan delta på kurs for å bli ungdomsleder i barne- og konfirmantarbeidet. Egne kurs settes opp både i Eidskog og på Kongsvinger. Ta kontakt med Kirkekontoret for mer informasjon. 15-18 ÅR?  UNGDOMSKLUBB PÅ KONGSVINGER

Tid: Hver torsdag Om ungdomsklubb: På bedehuset på Kongsvinger er det åpen klubbkveld for ungdom hver torsdag. Her er det bare å stikke innom. Arrangeres av Acta/Normisjon. 17-18 ÅR?

PRAT MED PRESTEN!

Tid: En gang i måneden Hvor: Kirkekontoret på Skotterud Hva er dette: “Prat med presten” er et samtalested med tid for å bruke små og store ord på små og store ting. Alle emner er lovlige J. Vi deler en pizza mens vi prater.