UNGDOM (12-18 år)

Her er møtestedene for ungdom i Kirken i Eidskog! Se også Plan for trosopplæring i Eidskog for mer informasjon (se hovedfanen ”barn og unge”) Nærmere dato for de ulike aktivitetene blir slått opp på ” Hjem” her på hjemmesiden med informasjon og eventuell påmelding.

3.-7. KLASSE?  EIDSKOG JUNIORKLUBB!

Tid: Tirsdager rett etter skolen Sted: Skotterud bedehus Litt om juniorklubben: Acta arrangerer etter-skoletid-tilbud for alle barn fra 3.-7. klasse. Matservering, bordtennis, leksehjelp m.m.

8.-10. KLASSE?  FRIENDS!

Tid: Øvelse hver torsdag ettermiddag Sted: Skotterud bedehus Litt om Friends: Friends er et ungdomskor for alle i 8.-10 klasse, i regi av Acta. Koret synger kristen pop-musikk.

8.-10. KLASSE?  LEIR!

Tid: En eller flere helger i året Sted: Haraset leirsted Litt om leirarbeid: Bli med på en av Actas leirer. Kontakt Morten Ruud i Acta for mer informasjon.

9. KLASSE?  KONFIRMASJON!

Tid: Fra september til mai/juni Sted: I kirken(e) eller kirkestuen(e) Les mer om å være konfirmant på Livets gang/konfirmasjon.

15-18 ÅR?  UNGDOMSLEDER?! Alle som er konfirmert kan delta på kurs for å bli ungdomsleder i barne- og konfirmantarbeidet. Egne kurs settes opp både i Eidskog og på Kongsvinger. Ta kontakt med Kirkekontoret for mer informasjon. 15-18 ÅR?  UNGDOMSKLUBB PÅ KONGSVINGER

Tid: Hver torsdag Om ungdomsklubb: På bedehuset på Kongsvinger er det åpen klubbkveld for ungdom hver torsdag. Her er det bare å stikke innom. Arrangeres av Acta/Normisjon. 17-18 ÅR?

PRAT MED PRESTEN!

Tid: En gang i måneden Hvor: Kirkekontoret på Skotterud Hva er dette: Prat med presten er et samtalested med tid for å bruke små og store ord på små og store ting. Alle emner er lovlige J. Vi deler en pizza mens vi prater.